JEMPUTAN KE MAJLIS RAMAH MESRA RUMAH TERBUKA & GARAGE SALE

00 Open House Banner B.smallJEMPUTAN KE MAJLIS RAMAH MESRA RUMAH TERBUKA & GARAGE SALE

InsyaAllah dengan izin Allah akan bertemu juga kita semua dalam event khas “Rumah Terbuka RPWP” 25 Disember 2013 ini. Sila rujuk maklumat bergambar yang dipaparkan dan ajaklah saudara mara dan rakan taulan untuk turut bersilatulrahim bersama folower WARGA PRIHATIN yang lain dan juga dengan kami Warga Prihatin sendiri.

Orang kata “Tak kenal maka tak cinta”. Selepas sesi takruf dan silatulrahim ini insyaAllah kita dan anak-anak kita akan lebih akrab untuk lebih saling hormat menghormati dan berkasih sayang. Itulah yang kita harapkan dalam kehidupan kita, menambah saudara dan menghilangkan fitnah dan sengketa sesama kita.

Bagi anda yang ingin hadir untuk saling berkongsi ilmu, pengalaman dan pendapat bersama anak-anak dan keluarga, ada kami sediakan beberapa kaunter pertanyaan semacam workshop untuk menjawab soalan apa saja. Antaranya akan kita buka kaunter pertanyaan dari kalangan ibu, bapa, serta anak lelaki dan anak perempuan di peringkat menengah dan universiti. Lawatan tapak juga akan ditawarkan bagi yang ingin meninjau seluruh kompleks RPWP. Dapatkan naskah pamplet baru RPWP yang telah siap kami cetak.

Bagi yang ingin berprogram lebih rapat, kami sediakan juga aktiviti anak-anak seperti peraduan melukis, sukaneka ringan dan sebagainya. Sementara itu tayangan video akan dilakukan terus menerus di dua lokasi iaitu di perkarangan Sekolah Agama Rahmaniah (tapak Garage Sale) dan di perkarangan Komplek RPWP. Secara spontan anak-anak Warga Prihatin akan insyaallah membuat beberapa persembahan untuk meraikan kehadiran anda semua.

Yang ingin meninjau pelbagai barangan yang dijual di Garage Sale ini boleh meronda pelbagai gerai yang mengambil bahagian.

Bagi pemilik kenderaan yang ingin mengambil peluang lebih besar, kami menawarkan pemasangan NGV dari pakar pemasangan berlesen dengan harga diskaun. Anda boleh juga menempah pemasangan NGV pada hari itu dan menghantar kenderaan anda di hari yang sesuai kemudiannya dengan harga yang sama. Kupon service kenderaan seperti penukaran minyak hitam, tambah gas aircond, accessories dan sebagainya dengan harga diskaun akan turut dijual pada hari itu.

Antara gerai-gerai yang sempat kami senaraikan mengikut nombor dan barangan jualan adalah seperti berikut,

1. Kerepek, kacang
2. Cakes, cookies, sugarholic
3. Burger,
4. Putu piring
5. Coklat
6. Makanan beku
7. Kueh melayu, brownies
8. Nasi briani
9. Nasi arab yg belum masak
10. Ais krim
11. Tudung, jamu
12. Minuman
13. Kosmetik
14. Baby product
15. Accessories
16. Health screen test
17. Mainan kanak2, cenderahati
18. Affin Bank
19. Barangan elektrik, perabut terpakai, pakaian baru dan bundle, pinggan mangkuk, perhiasan rumah, buku novel dan majalah, kelengkapan dapur, barang mainan dan lain2.

Kami akan senaraikan jualan dari para peserta ‘Car Boot Sale’ yang tidak kurang menariknya bila kami dapat maklumat lengkap dari para peserta kelak. Lelongan khas kenderaan dan beberapa barangan lain akan turut dilakukan pada hari itu. Insyaallah akan kami update dari masa ke semasa.

DIFAHAMKAN BEBERAPA LELONGAN AWAM KHUSUS SECARA KEKELUARGAAN AKAN DILAKUKAN PADA HARI ITU. MAKLUMAT BARANG LELONGAN AKAN KAMI UPDATE NANTI.

Sebarang pertanyaan sila hubungi urusetia seperti yang tersenarai di poster. Semuga usaha kita semua diberkati Allah hendaknya. Amien.

Jemputan Terbuka Dari,
WARGA PRIHATIN

00 Open House BannerLIVE UP-DATE 24 DISEMBER 2013

RUMAH TERBUKA RPWP DAN KARNIVAL GARAGE SALE ANJURAN NGO – PERSIAPAN AWAL (16 PHOTOS)

Sekitar Persiapan Carnival Garage Sale & Rumah Terbuka (28 photos)

Live Update Suasana Karnival & Open House (74 photos)

Live Update 1pm Tapak karnival & Open House (68 photos)

Update 6pm – Suasana Karnival dan Rumah Terbuka (59 photos)

KOSMO! – Majlis Rumah terbuka dan Karnival Jualan Amal Rumah Pengasih Warga Prihatin (RPWP)