Dokumentari tentang Prihatin oleh seorang pelajar UITM

Dari penyelidikan pelajar ini, anda mungkin mampu mengenali RPWP dengan lebih jelas. Jika ada antara bahan bicaranya boleh anda garap untuk pedoman mendidik anak dan masyarakat setempat, kami sangat sukahati & bersyukur.

Ini bahan ilmiah, bukan video hiburan. Lihatlah ia dalam sudut ilmiah, dengan hati yang tenang dan minda yang terbuka. Sambil memenuhi ruang masa sempena hari raya bersama keluarga.

Video ini mendapat markah TERTINGGI dalam kelas. Mengapa agaknya? Anda hanya boleh menilai sendiri setelah menonton sampai ke hujung. visualnya, latar musiknya dan yang penting isi wawancara nya.

Ini adalah projek Tugasan Kajian seorang Pelajar IPT yang mengupas Falsafah pembinaan keluarga & masyarakat Madani, dipadankan dengan Falsafah di sebalik pembangunan Rumah Pengasih Warga Prihatin, Kajang, Selangor. Bagaimana kajian tentang kaedah pembinaan, teknologi, pemilihan & cara adunan bahan terbuang atau terpakai dikaitkan dengan kajian siasah pembangunan ummat manusia secara saintifik, secara Biologi, Psikologi & sosiologi.

Koleksi video Pendidikan Rumah Pengasih Warga Prihatin. KAMI paparkan buat renungan masyarakat, khusus untuk merenung situasi Akhlak semasa, agar sama-sama dapat menzikirkan dan mencari hidayah untuk memperbaikinya.

WARGA PRIHATIN