Khairi Zainal : Cerita Legenda Keikhlasan Manusia

Allayarham Khairi Zainal bukannya hartawan, bukan artis yang dipuja, bukannya karyawan ternama, bukan juga penyanyi pujaan remaja. Beliau datang dan pergi dalam hati kami Warga Prihatin sebagai seorang manusia yang sanggup berhabis-habisan untuk orang lain. Meninggalkan kerjaya yang baik untuk memberikan khidmat 100% di Rumah Pengasih Warga Prihatin tanpa gaji sehingga ke akhir hayatnya.

Allayarham tidak pernah mendapat liputan media kerana Allayarham adalah seorang ikon yang belum pernah didendang sebelum ini. Pengorbanan Allayarham menjadi satu cerita yang kekal segar sehingga seribu tahun lagi.

Video yang membasahi pipi KESEMUA yang hadir dengan deraian air mata dan isak tangis yang tidak dapat ditahan di majlis tautan kasih mengenang jasa Allahyarham Khairi Anuar di Felda Jelai 3, Negeri Sembilan petang semalam 17 Ogos 2013.

Koleksi video Pendidikan Rumah Pengasih Warga Prihatin. KAMI paparkan buat renungan masyarakat, khusus untuk merenung situasi Akhlak semasa, agar sama-sama dapat menzikirkan dan mencari hidayah untuk memperbaikinya.

WARGA PRIHATIN