Disklaimer

00 disklaimerDISKLAIMER:

Assalamualaikum semua Pembaca Setia.

Kami ingin membuat pengumuman rasmi bahawa apa sahaja yang dipaparkan di Wall status Saiful Nang tidak semestinya bersamaan dengan polisi kami walaupun beliau sebahagian dari pendokong rumah ini. Banyak juga posting beliau yang pedas dan agak keterlaluan seolah-olah menggambarkan polisi KAMI sedangkan kami sendiri kadang kala tidak menyetujui.

Kita cuba bersikap terbuka dan mengambil apa yang baik saja, kerana apa yang baik itu HANYA DARI HIDAYAH ALLAH. Yang tidak baik tentunya dari kelemahan kita sendiri. Sekalipun ada yang kami sendiri kongsikan samada dari Wall Saiful Nang atau dari cetusan kami sendiri tetap kami sedari ia bukan satu yang seharusnya menjadi ketetapan. Ia hanya berupa cetusan untuk kita sama-sama meriahkan minda dengan bahan zikir dan fikir.

Oleh itu kami harapkan pembaca semua menanam minat untuk sama-sama mempelajarinya dan kita satukan semua yang terbaik untuk pedoman anak cucu kita yang sedang dilanda berbagai pancaroba.

Sebagai insan biasa, kami juga tidak terlepas dari membuat kesilapan samada dalam cetusan artikel maupun dalam menjawab komen. Oleh itu kami telah lama korbankan PRIDE diri kami untuk memohon maaf atas sebarang kesilapan. Teguran anda secara berhemah sangat-sangat kami alu-alukan (bab ini kami setuju dengan status Diktator ini).

Untuk status DIKTATOR ini sekali lagi kami pohon agar anda sedar dan memahami. Mohon tidak mengaitkan polisi institusi jemaah KAMI di RPWP ini dengan pendirian dan pendapat peribadi. APAPUN ketepikan sahaja sebarang unsur negetif kerana masih banyak cetusan yang baik dan positif dari posting Saiful Nang itu sendiri.

HARAP MAAF.
Warga Prihatin