Mereka Mungkin Anak Kita di Sekolah.

image_pdf
Lebih teruk dari ini, bertudung labuh berbaju kurung di dalam kelas dan ada yang di Bilik X-Ray juga ada sampel dalam kajian kami. Mungkin mereka anak-anak kita sendiri yang kita biarkan dengan perkataan "Biarlah....biarlah...biarlah..."

Beberapa hari lepas kami menyatakan dapatan kami melalui penyelidikan dan pemerhatian tentang gejala dan cara menangani gejala sebelum ia terjadi. Yang diperlukan ialah mengenal tanda. 2 artikel kami sebelum ini tentang TANDA itu menjadi sangat viral dalam facebook dan juga dalam blog kami.

Bagi yang terlepas siaran, sila berkunjung ke website official kami di www.prihatin.net.my (cuba lihat artikel-artikel terkini). Walaupun ramai yang mengakui kebenaran (99%) tetapi adalah segelintir dalam kelompok 1% yang masih tidak percaya apa yang dikatakan itu tidak benar.

Kami tidak sanggup mengeluarkan buktinya. Jika anda rajin menyelongkar internet, anda sendiri mampu jumpa. Tidak kira di mana tidak terlepas dari gejala ini. Lihat foto hiasan ini (sebenarnya PRINTSCREEN dari video yang awalnya kami share kan). Minta maaf, selepas kami share kan video itu, kami lihat tak kurang juga yang menontonya sebagai pemuas nafsu pula. Maafkan kami kerana ia tidak sama dengan yang kami rasa. Kami menangis melihat bagaimana Islam sudah tiada harga lagi pada diri mereka ini. Nauzubillah.

Tak guna kami bercakap panjang membentang kajian kami jika segelintir anda tak dapat apa-apa manafaat kerana masih dengan amalan kata-kata keramat anda ini

“Biarlah…biarlah…biarlah….”

Berikut kami kongsikan beberapa posting dari beberapa orang pembaca dengan Dr. Masjuki (salah seorang admin fb ini) sebelum posting asal bervideo terpaksa kami delete

##################################

ABDUL GHANI ABDULLAH – Astaghfirullahal’azim…

DrMas, pertama kali saya melihat video ini melalui rakan fb. Saya tidak tahu sama ada video ini telah dilihat dalam penyelidikan yang dijalankan di bawah RPWP. Kalau dah sampai begini keadaan anak bangsa kita, sesuatu harus dilakukan.

Jika ada sesiapa yang tahu saluran untuk bertindak, silalah lakukan sebelum gejala ini berlaku dalam keluarga kita.

########################

DR. HAJI MASJUKI menjawab

Bang saya terus terang, keadaan sudah beribu batu jauh lebih teruk dari video yg abg share. Atas permintaan ramai ada juga cadangan utk buat parenting workshop khusus tentang ini. Kita sudah tiada apa lagi utk dipertahankan sebenarnya..

Nasib baik video ini diupload oleh kaum lain. Kalau Prihatin yg upload tentu kami dah kena maki. Tapi itulah hakikatnya, masih nak bersangka baik lagi… biarlahhh… biar lahhh.. biarlah.. itu ayat keramat kita.

Banyak kali juga kami post sekerat jalan dan terpaksa delete saja, kiri kanan orang hentam, otak kami kotor lah tak hormat dan jaga aib orang la…

Kita dok kira aib pelaku saja, AIB AGAMA & BANGSA INI SIAPA NAK JAGA??? NAMA ALLAH YG MRK CEMARI SIAPA NAK JAGA? SIAPA NAK BERSIHKAN NAMA ALLAH? CUKUP KER CUMA DENGAN MEMBEBEL SUBHANALLAH, SUBHANALLAH ATAS SEJADAH? DALAM BILIK SEBELAH ANAK SENDIRI KENA RATAH OLEH ORANG.

Kami ni golongan saintis, kerja kami berdasarkan fakta, guna teknologi, guna teropong. Kalau nak sembunyi sana sini, tak IZIN DOKTOR buka baju seluar macamana nak nampakkan kayap, kudis, gonorrhea dan syphilis untuk dirawat.

Jika ibu bapak tahap umur 40 th ke atas pun masih TAK MAU BUKA MATA, APATAH LAGI MASIH ADA YANG BERPOYA-POYA LEBIH DARI BUDAK BUDAK jugak tak tau lah.

SAYA ULANG BANG, SITUASI SUDAH BERIBU BATU LEBIH JAUH TERUKNYA DARI GAMBAR & VIDEO DI ATAS…

“HENDAKLAH KAMU TERTAWA SEDIKIT DAN MENANGIS BANYAK” – FIRMAN.

Maaf bang agak emosi sikit dengan benda macam ni. Lebih 30 tahun saya libatkan diri dalam gerakan cegah maksiat ni… tahu sangat.

############# POST DELETED ############

KOMEN-KOMEN yang sama-sama di delete dalam posting asal:

AZLAN JOHARI : Apa benda tu tuan rosak2 bdk2 zmn skrg

IZA NAMIDA : Tak snggup nk tgk..buang blh Dr…

DR. MASJUKI : Dua inilah delema kami… Iza Namida. Bukan kami yg upload. Tapi hasil kajian kami mendapat beribu2 kes yang jauh lebih teruk dari ini.

IZA NAMIDA : DrMas Dua betul..ada sek di mlk dimana pljr perempuan seawl umur 13thn tnpa segan silu menawarkan diri. .byran tiada cuma topup pun cukup..Nauzubillah

HANIS ALESYA : Memalukan..buang la Dr

JON JEMANG : Dahsyat betol bdk zaman skang..umur aku time ni pon cuma tau main beskal ngan kengkawan

AZUA HANIM : Speechless!

DR. MASJUKI

Disamping kehancuran akibat perang, gejala ini jugalah yang selalu membuat saya tidak mampu menahan sebak dan tangisan setiap kali berdoa (tonton video ini)

http://www.youtube.com/watch?v=ZeUrcvC0_fw&feature=c4-overview&list=UUiEva1IM4cXPIU2Kl34tdyQ
TANGISAN Dalam Doa Selepas Akad oleh Dr Hj Masjuki – Klip Ringkas

Mari kita teruskan perbincangan di sini.

WARGA PRIHATIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pengesahan Pengguna *